Leven na een hartoperatie, tweede thema Isala Publieksacademie

Partnerbijdrages

ZWOLLE - 'Leven na een hartoperatie', is het thema van de
tweede lezing van de Isala Publieksacademie. Sprekers zijn thorax-chirurg Willem Suyker en nurse practitioner/hoofd Leef & Beweegcentrum Isala Angela Nieuwveld. Beide zijn werkzaam bij de Isala klinieken en nauw betrokken bij hartpatiten. Suyker gaat dieper in op innovatieve operatietechnieken die nog meer mogelijkheden bieden en minder belastend zijn voor de patit. Nieuwveld geeft een toelichting op de revalidatieperiode na het ontslag uit het ziekenhuis in het nieuwe Leef & Beweegcentrum Isala. Patiten volgen in dit centrum een revalidatietraject, waarbij zowel aandacht is voor de onzekerheden van de patit als voor van die van de partner of verwanten.


De lezingen worden gehouden op maandag 17 oktober in de Hemminkzaal van theater Odeon. Voor liefhebbers is de lezing ook te volgen via live webstreaming op www.isalapublieksacademie.nl

Isala Publieksacademie
De Isala klinieken zijn begonnen met een nieuw initiatief: de Isala Publieksacademie. Het zijn laagdrempelige lezingen over zorgontwikkelingen, innovaties en onderzoek, verzorgd door artsen en medewerkers van de Isala klinieken.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30