Tweede kaveluitgifte Oude Mars

Partnerbijdrages

ZWOLLE - De gemeente Zwolle start op zaterdag 21 mei 2011 met de tweede uitgifte van nieuwe vrije sectorkavels op Oude Mars. Het gaat om drie houtwalkavels en twaalf boskavels. Wie geïnteresseerd is in een kavel, kan zich inschrijven vanaf 21 mei tot en met 15 juni 2011.

De kavels op Oude Mars worden in verschillende fasen uitgegeven. Eerder al werden zestien kavels uitgegeven. Hiervan zijn er acht verkocht of onder optie. Uit onderzoek onder geïnteresseerden blijkt dat er belangstelling is voor een aantal specifieke kavels die al zijn aangelegd, maar nog niet zijn uitgegeven. Daarom start de gemeente met de tweede kaveluitgifte. De Houtwalkavels grenzen aan de natuurlijke Zandwetering en hebben een open en waterrijk karakter. De Boskavels zijn omgeven door bos en beplanting.

Mensen die geïnteresseerd zijn in een kavel op Oude Mars zijn van harte welkom op de inloopbijeenkomst op zaterdag 21 mei aanstaande, van 11.00 tot 15.00 uur op boerderij De Oude Mars. Op 25 mei en 6 juni aanstaande, van 17.00 tot 19.00 uur, zijn er extra inloopbijeenkomsten in het Stadhuis.

Inschrijven voor een kavel kan vanaf 21 mei tot en met 15 juni 2011.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30