Graaf Sassendonk struint tot jaarwisseling door Zwolle

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Sinds enkele weken waart Graaf Sassendonk weer door de binnenstad. Bij deze kidsontdekkingstocht gaan kinderen tussen de negen en veertien jaar gewapend met PDA, digitale camera en mobiele telefoon op zoek naar het geheim van Graaf Sassendonk.

Na de zomervakantie kunnen kinderen tot het eind van dit jaar elke woensdagmiddag meedoen. Onderweg gaan ze aan de slag met diverse opdrachten, in geheime ruimtes ver onder de grond of juist hoog boven de stad. 

Terwijl de kids op onderzoek uitgaan kunnen de ouders gaan shoppen of genieten op een terras. De speurtocht is deze maand nog te spelen op dinsdag-, woensdag-, en donderdagmiddag. Na de zomervakantie kan er, vanaf 7 september, tot aan de jaarwisseling elke woensdagmiddag gespeurd worden. Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid op www.graafsassendonk.nl of bel met VVV Zwolle, (038) 421 61 98. Reserveren is verplicht en kan via www.graafsassendonk.nl. De tocht is geschikt voor kinderen van negen tot en met veertien jaar en uitermate geschikt voor verjaardagsfeestjes en groepsboekingen. De kosten bedragen 11 euro per persoon.


 

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30