ZwolleDoet! en Wijkteam Oost van Travers Welzijn verhuizen

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - ZwolleDoet! verhuist vrijdag 11 december van de Assendorperstraat naar ‘De Drijber’ aan de Burgemeester Drijbersingel 11 in Zwolle. De vrijwilligerscentrale en Steunpunt Mantelzorg, beide activiteiten van ZwolleDoet!, delen in de nieuwe locatie het gebouw met onder andere Travers Welzijn.

Travers Welzijn heeft meerdere locaties in de stad. Het Wijkteam Oost van Travers Welzijn dat nu nog zijn werkplek heeft in De Slinger (Simon van Slingelandtplein) werkt vanaf 11 december net als ZwolleDoet! vanuit ‘De Drijber’, een voormalig schoolgebouw dat nu dient als kantoor- en ontvangstlocatie. In de nieuwe locatie worden ook de ondersteunende afdelingen van Travers, Hedon en Doomijn ondergebracht. Deze zijn tot 11 december gevestigd aan de Koestraat.

Door de gezamenlijke werkplek voor ZwolleDoet! en Travers, die op 1 januari 2015 bestuurlijk fuseerden, verwachten de organisaties kortere lijnen en lagere kosten. Ook zijn de openingstijden van ZwolleDoet! verruimd. De organisaties willen elkaar met hun kennis en activiteiten versterken.

Bezoekers van ZwolleDoet! kunnen vanaf 14 december op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur terecht in ‘De Drijber’. Telefonisch is ZwolleDoet! bereikbaar via (038) 422 52 00.

Bezoekers van Wijkteam Oost van Travers Welzijn kunnen op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur in De Drijber terecht of bellen naar (038) 452 59 92.

Op vrijdag 11 december zijn medewerkers van ZwolleDoet! en Wijkteam Oost van Travers Welzijn niet bereikbaar op locatie, per telefoon of e-mail. Vanaf maandag 14 december zijn zij weer op hun vertrouwde telefoonnummers en e-mailadressen te bereiken en uiteraard te bezoeken in ‘De Drijber’.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30