Afbeelding

De Vreugdehoeve biedt meer mogelijkheden

· leestijd 1 minuut Algemeen

WESTENHOLTE – Bij De Vreugdehoeve in Westenholte gaan er wat dingen veranderen. “Allereerst gaan we de logistiek verbeteren waardoor sommige zaken wat praktischer worden en daarnaast gaat onze keuken ruimer open en hebben we nu een volwaardige kok in dienst” vertelt Herman van Assen.

 

De Vreugdehoeve is een biologische melkschapen- en melkgeiten boerderij maar is daarnaast ook een prima horecagelegenheid waar u voor vele doeleinden terecht kunt. Het bedrijf beschikt over een terras, thee- en koffieschenkerij, schapentheater, restaurant, bar, speelweide, boerderij/cadeau winkel , etc.

 

Geboortegolf

“Onze gasten kunnen meekijken via de ramen bij het maken van kaas en ijs. Ook als de schapen en geiten worden gemolken kunnen de mensen meekijken. En omdat we ons schapentheater hebben aangepast hebben gasten nu ook zicht op de stallen. Het podium hebben we verwijderd en de ramen verlaagd zodat we meer ruimte hebben en er dus prachtig zicht naar buiten is ontstaan. En op dit moment is er een geboortegolf aan de gang dus gasten kunnen, als ze geluk hebben, de lammetjes geboren zien worden” aldus Herman.

 

En tijdens dit interview had de journalist van Streeknieuws het geluk dat er voor zijn neus een lammetje ter wereld kwam. Waar maak je dat nu mee!

 

Weekmenu

“Om meer gasten te kunnen ontvangen hebben we een kok aangenomen die op vrijdag, zaterdag en zondag de gerechten bereid. Vanaf 16 uur is de keuken op die dagen geopend en kunnen mensen heerlijke biologische maaltijden bij ons nuttigen. De meeste producten die wij gebruiken komen uit onze eigen streek en de gerechten zijn nog betaalbaar ook. Daarnaast bieden we op onze website en facebook elke week alle weekaanbiedingen aan en mensen krijgen bij online reserveren zelfs nog korting”.

 

Kerstbuffet

“Op tweede kerstdag organiseren wij speciaal voor u het Vreugdehoeve kerstbuffet. Onze kok zal een heerlijk kerstbuffet voor u klaar maken. U bent welkom vanaf 16 uur, het buffet wordt om 17 uur geopend. Volwassenen € 33,50 p.p. Kinderen 5 t/m 11 jaar € 15,00 p.p. De prijs is inclusief frisdranken en exclusief alcoholische dranken. Ook mogelijk op 3e kerstdag. Reserveer snel via info@devreugdehoeve.nl

 

En gasten kunnen bij ons genieten van een ongedwongen sfeer. Kinderen kunnen spelen en kijken bij de dieren. Om de logistiek te verbeteren hebben we ervoor gekozen om de bar en de winkel uit elkaar te halen waardoor we sneller kunnen bedienen op bijvoorbeeld ons terras zodat we de drukte met mooi weer nog beter aan kunnen. Zo zijn we altijd op zoek naar verbeteringen binnen ons veelzijdige bedrijf. We nodigen mensen graag uit om eens een kijkje te nemen”. 

 

De Vreugdehoeve, Zalkerveerweg 20, 8042 PL Zwolle (Westenholte), M (06) 28 74 57 28.

 

Foto:

Vanuit het Schapentheater hebben gasten uitzicht op de stallen.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30