Afbeelding
BrugMedia

Scholten Fietsgoed verbouwt haar centrum winkel

· leestijd 1 minuut Algemeen

Al sinds 1945 is Scholten Fietsgoed gevestigd midden in het centrum van Zwolle. Een familiebedrijf dat is overgegaan van Herman naar Wim Wouters en nu geleid wordt door Monique Wouters. De afgelopen 70 jaar is het bedrijf flink gegroeid en is er uitgebreid met de vestigingen in Stadshagen en Zwolle-Zuid. Het jaar 2016 is Scholten meteen gestart met een grote verbouwing in het centrum. Onder het mom “niet veranderen is stilstaan” is de winkel veranderd en zal deze een geheel nieuwe uitstraling krijgen. Met de verbouwing wil Scholten Fietsgoed meer beleving creëren die beter past bij het uitgebreide assortiment wat zij biedt.

Verdeeld over 2000M² wordt over 2 verdiepingen het assortiment gepresenteerd. Op de begane grond staan stadsfietsen, trendy fietsen en elektrische fietsen. Ook is er een High-Speed e-bike afdeling ingericht waar de exclusieve collecties van Stromer en Riese & Muller staan gepresenteerd. Deze forenzen fietsen die tot 45 km/u ondersteunen, kan u hier uitgebreid bekijken. Met de geheel nieuw ingerichte kledinghoek biedt Scholten een zeer uitgebreide collectie aan fietskleding, schoenen, helmen en kledingaccessoires. Op de eerste verdieping staan alle sportieve fietsen, zo zijn er de toerfietsen maar is er ook een speciale Race- en MTB-afdeling. Op deze verdieping bevindt zich ook de complete Koga collectie in de Koga Quality store. In de grote werkplaats staan de monteurs nog steeds met een goede en snelle service voor u klaar.

Bij Scholten is het elke dag testdag en bent u altijd welkom om de collecties te bekijken en uit te proberen. 16 januari is de heropening en er zijn die dag veel speciale aanbiedingen. Op alle nieuwe fietsen geeft Scholten deze dag 15% korting en op alle kleding, onderdelen en accessoires maar liefst 20% korting. Kom zaterdag 16 januari naar Scholten Fietsgoed in het centrum van Zwolle. KOM, ONTDEK en BELEEF de nieuwe winkel!

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 12 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13