Afbeelding

Exclusieve benefietavond van Typhoon en MissLipgloss

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Cynthia Schultz, bekend van MissLipgloss.nl, houdt op 14 februari samen met Typhoon de benefietavond #LOBIxBEAUTY om geld op te halen voor Cycle4Girls. Cycle4Girls is een project waarmee Schultz in maart naar Vietnam gaat. Ze zamelt nu geld in om de levens van meisjes daar te veranderen.

Volgens de twee wordt de avond bij café In De Buurt in Zwolle er een met inspiratiesessies en een akoestisch optreden in een intieme huiskamersetting. De volledige opbrengst van de avond gaat naar Cycle4Girls en alles is inclusief: drankjes, hapjes, het samenzijn, het optreden en een inspiratiesessie. De kaartverkoop begint woensdag 20 januari om 19.00 uur. In totaal zijn er vijftig kaarten. Daarvan worden 25 verkocht voor 50 euro per stuk op 20 januari. De overige 25 kaarten worden vanaf 21 januari geveild.

“Met de opbrengst van Cycle4Girls zorgt Plan ervoor dat kinderen in Vietnam toegang krijgen tot onderwijs, gezonde voeding en veilig drinkwater. Ook gaat er geld naar een project dat kansarme jongeren helpt toe te treden op de arbeidsmarkt. Hierbij is speciale aandacht voor meisjes omdat zij achtergesteld en gediscrimineerd worden en daarom nog minder toegang hebben tot de noodzakelijke basisvoorzieningen. Wij zetten ons samen voor Plan in voor een veilige leefomgeving waarin de meisjes kunnen opgroeien tot sterkte vrouwen”, aldus Schultz.

In oktober ontmoette ze Glenn (Typhoon) bij RTL Late Night. Beide zijn Zwollenaren, maar ze hadden elkaar nog niet eerder ontmoet of gesproken. Schultz: “Glenn en ik hadden meteen een bepaalde klik. We hielden contact. Ik ging kijken bij zijn show in Hedon (want eerlijk: zijn muziek had ik nog nooit écht gehoord) en hij raakte me. Op het podium, maar vooral in de gesprekken die we hebben. We lijken op elkaar, inspireren elkaar. Voor Cycle4Girls vinden we het erg leuk om samen iets te doen, om twee werelden samen te laten komen die je niet snel bij elkaar verwacht. Oogkleppen af en kijken wat je aan elkaar kan hebben en wat je van elkaar kan leren. Zijn hiphop- en muziekwereld, mijn beautywereld, én Vietnam.”

Kijk voor meer informatie op http://www.misslipgloss.nl/cycle4girls/

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 13 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13