Afbeelding

Rode Rijst - dé natuurlijke cholesterolverlager

Partnerbijdrages

De Chinezen leven al sinds jaar en dag met de overtuiging dat we door voeding onze cholesterol kunnen beïnvloeden. Zo wordt Rode Rijst in de Aziatische keuken al eeuwen gebruikt, niet alleen als smaakmaker maar ook als natuurlijke cholesterolverlager.

“Rode rijst bevat onder meer Monacoline K, hét bestanddeel waar sommige reguliere cholesterolremmers ook uit bestaan. Monacoline K remt het enzym dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van cholesterol in de levercellen en kan dus zo op natuurlijke wijze onze cholesterolspiegel verlagen”, aldus G&W.

Monacoline K

“De stof Monacoline K in it’s Pure Rode Rijst & Q10 helpt onze cholesterolspiegel op een gezond peil te houden. Een dagelijkse inname van 10 milligram Monacoline K uit rode rijst draagt zo bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Het co-enzym Q10 in it’s Pure Rode Rijst & Q10 is hiernaast een antioxidant dat essentieel is voor de energieproductie in de cellen. Het grote voordeel van het gebruik van natuurlijke cholesterolverlagers zoals Rode Rijst met Q10 is dat men wel de gunstige effecten maar niet de vervelende bijwerkingen ervaart, zoals spierpijn, vermoeidheid, duizeligheid en hoofdpijn, welke vaak het gevolg zijn van de gebruikelijke cholesterolverlagende medicatie zoals statine.”

it’s Pure Rode Rijst & Q10 bevat 667 milligram rode rijst extract, 60 milligram Q10 en 10 milligram Monacoline K. it’s Pure Rode Rijst met Q10 is exclusief verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkel Zwolle en GezondheidsDrogist Schuttelaar.

Kijk voor meer informatie op www.gezondheidswinkel.nl.

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 13 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13