Afbeelding

CityOffice Zwolle: een startende onderneming die verschillende ruimtes verhuurt

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Aan de Willemsvaart in Zwolle heeft CityOffice Zwolle een etage met verschillende kantoorruimtes. Toen vorig jaar november ook de eerste etage vrijkwam, is besloten om deze flink op te knappen.

De etage kreeg een totale make-over. In totaal zijn er nu tien verschillende ruimtes die CityOffice Zwolle te huur aanbiedt.
CityOffice Zwolle wil zich in de markt onderscheiden door scherpe huurprijzen en flexibele huurtermijnen, ideaal voor startende ondernemers, eenpitters, tweepitters, freelancers en zelfstandigen. Verder zijn de ruimtes ook goed te gebruiken als praktijkruimte, bijvoorbeeld voor een schoonheidsspecialist, een pedicure, een masseur of een fysiotherapeut. Er is een lift aanwezig, zodat de toegankelijkheid extra groot is.
Omdat CityOffice Zwolle is uitgebreid met deze eerste verdieping wordt er een feestje gevierd. De opening annex open huis is op vrijdag 26 februari vanaf 16.00 uur. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om met CityOffice Zwolle te proosten tijdens deze feestelijke gelegenheid. Gasten maken kennis met CityOffice Zwolle, met de huurder en men kan zelf zien welke faciliteiten CityOffice Zwolle te bieden heeft.

De kantoorruimtes liggen aan de Willemsvaart 16A en 16B, boven de Welzorg, op vijf minuten lopen vanaf het NS Station, de Zwolse binnenstad en Hogeschool Windesheim en op één auto-minuut vanaf de snelweg A28. Ook is er direct voor het kantoorgebouw een bushalte. Er is voldoende gratis parkeerruimte in de nabije omgeving op loopafstand.

Zie voor meer informatie ook de advertentie in de Swollenaer van 22 februari. Belangstellenden kunnen voor vragen of een bezichtiging bellen met
(038) 737 01 07.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30