Afbeelding
Joop van Putten

Fraterhuis Academie over animatie

Algemeen

BINNENSTAD - De Fraterhuis Academie staat op zaterdag 12 maart in het teken van animatie.

Cibap, de vakschool voor verbeelding in Zwolle, toont met een vol programma van animaties een inkijkje in de inspirerende wereld van de nieuwe mediaproducten. Commercials, serious games, special effects, documentaires, videoclips, series, bumpers, station calls, voorlichtingsfilms; animatie is niet meer weg te denken uit de moderne beeldcultuur.

De Fraterhuis Academie is dé plek waar filmliefhebbers wat kunnen opsteken over binnen- en buitenlandse filmcultuur. Het Fraterhuis nodigt filmkenners uit om in één van onze filmzalen college te komen geven over aspecten uit de rijke filmgeschiedenis en cinematografische actualiteit. Er is voldoende ruimte voor vragen en discussie.

De Fraterhuis Academie is tevens het onderwijsinstituut van Filmtheater Fraterhuis. De colleges worden doorgaans gegeven in het Celekwartier, in het hart van de historische binnenstad van Zwolle. Colleges vinden in de regel plaats op zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur, inclusief pauze met aangeklede koffie, thee en Fraterwater plus een goodie-envelop.

Kaarten kosten 10 euro voor Vrienden en studenten. De reguliere toegangsprijs is 15 euro.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30