Afbeelding
Ingeburgerd Zwolle

Ingeburgerd opent medio april haar bezorg- en afhaalrestaurant aan de Nieuwe Markt

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ingeburgerd; inmiddels een begrip in Zwolle en omgeving. De bar, waar je niet alleen een goede biologische burger hapt, maar ook in een no-nonsense sfeer een lekker biertje of een goed glas wijn drinkt, opent medio april haar bezorg- en afhaalrestaurant aan de Nieuwe Markt 27.

Eigenaar Jelle van der Weerd licht toe: “Wij zijn trots op wat wij in zeer korte tijd hebben neergezet met Ingeburgerd. De vraag of wij onze biologische burgers ook bezorgen kwam vaak voorbij. Eten bestellen via internet zie je steeds populairder worden en het aantal afhaal- en bezorgrestaurants neemt toe. Wij vonden het tijd om mee te gaan met deze ontwikkeling.”

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het bezorg- en afhaalrestaurant van Ingeburgerd, oftewel Ingeburgerd Express. Ingeburgerd Express krijgt een sfeervolle inrichting, ontworpen door Inris Interieurbouw en wordt gevestigd aan de Nieuwe Markt 27, direct naast Ingeburgerd.

De menukaart sluit aan bij de trend van gezond en bewust eten. Een levensstijl die tegenwoordig voor veel mensen belangrijk is. Eerlijke, biologische burgers van Slagerij Haverkort uit Zwolle met een topping naar keuze, goed gevulde salades en tal van andere producten. Ingeburgerd Express houdt rekening met speciale dieetwensen.

Van der Weerd: “Wij zien Ingeburgerd Express als een extra service. Genieten van een goede burger of gezonde salade, thuis op de bank of lekker met vrienden in het park. Gemakkelijk en snel gezond eten bestellen. Het hele team van Ingeburgerd is super enthousiast, wij kunnen niet wachten om van start te gaan.”

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30