Afbeelding

ModeTheater opent tweede vestiging in Zwolle

Partnerbijdrages

Eigentijds en nieuw. Het prachtige pand op de hoek van de Oude Vismarkt en Koningsplein is omgetoverd tot ModeTheater. Een verrassende winkel is het geworden met eigentijdse look, de betonnen vloer, de sfeervolle huiskamer en een geweldige collectie van Geisha, Cream, Noa Noa, Angelsneverdie en 10 Feet.

Het pand aan de Oude Vismarkt 17 is gebouwd in de periode 1600-1625 en op oude foto’s is te zien dat er ooit een winkel van Vroom & Dreesman in heeft gezeten. Na maanden van verbouwen en de renovatie van de Oude Vismarkt en het Koningsplein mag het resultaat er zijn.

De buitenkant is helemaal terug in oude staat, de grote ramen geven een geweldige open blik in de winkel. Binnen gekomen valt de heerlijke rust op, fijne muziek, grote paskamers bij een sfeervolle huiskamer waar klanten meteen worden verrast met een huisgemaakte cappuccino. Vier ervaren gastvrouwen staan te stralen als ze het over de winkel en de collectie hebben, blij mensen gelukkig te kunnen maken met een nieuwe outfit.

De nieuwe winkel in Zwolle is de tweede vestiging in Zwolle en de vierde vestiging van ModeTheater. De andere winkels zijn te vinden aan de Luttekestraat in Zwolle, de Kerkstraat in Hattem en de Vischpoortstraat in Elburg. Iedere vestiging verkoopt haar eigen merken, zodat een bezoek aan elke winkel de moeite waard is. ModeTheater staat voor bijzondere betaalbare damesmode.

Kijk voor meer informatie op de website www.modetheater.nl.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30