Afbeelding
Erik-Jan Berends

Waag de stap en ga ‘Van idee naar ZZP’

Partnerbijdrages

‘Van idee naar ZZP’ zijn vijf workshops van Gerrits Van Herk, talentontwikkelaars. “Veel mensen dromen van een bestaan als ZZP’er”, vertellen Erna Gerrits en Ria van Herk.

“Wij bieden ze handvatten om te kijken wat nodig is om de stap te durven zetten. Onzekerheid en twijfel kun je omzetten naar iets dat je in beweging brengt. Dat gebeurt pas als de pijn van stilstand groter is dan de angst voor verandering.” Wie zijn of haar ideeën voor het zelfstandig ondernemerschap een serieuze kans wil geven, komt naar de gratis voorlichting op woensdag 13 april van 19.30 tot 22.00 uur in de Sprankel aan de Klokkengieterlaan 3 in Stadshagen voor informatie over de inhoud en werkwijze van de workshops. Aanmelden via de website www.vanideenaarzzp.nl is vereist, want het aantal deelnemers is maximaal 25.

“In vijf interactieve workshops ontdek je je talent en vaardigheid voor het ondernemerschap. Is er markt voor jou idee? Hoe presenteer je? En veel zakelijke aspecten komen aan de orde. Aan het einde van de workshops kunnen deelnemers een weloverwogen beslissing nemen”, zegt Erna Gerrits. “Onze groepsaanpak heeft een meerwaarde; ideeën en ervaringen uitwisselen is inspirerend. Uit onderzoek blijkt dat ondernemers die samen starten succesvoller zijn”, volgens Ria van Herk.

Het bestaan van ZZP’er is voor veel mensen aantrekkelijk vanwege de vrijheid, de balans tussen privé en werk en de wijze waarop men het werk kan doen.

Gerrits Van Herk, zijn tevens actief met loopbaanbegeleiding, coaching en supervisie.

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 13 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13