Afbeelding
Hans Keuzekamp

DIFF start nieuw seizoen in vernieuwde dansschool!

· leestijd 1 minuut Algemeen

DIFF Dance Centre viert 40 jarig bestaan met een grote verbouwing.

In 1976 startte Ria van Diffelen haar dansinstituut, wat de afgelopen 40 jaar uitgroeide tot het huidige DIFF Dance Centre, dat Ria nu draait met dochter Claudia de Rijter. DIFF is al jaren de grootste en toonaangevende dansschool voor Zwolle en omstreken en biedt dansles voor jong en oud in: peuter- en kleuterdans, klassiek & modern ballet, jazzdance, hiphop, breakdance, stijldansen, fit 55+, zumba en nog veel meer.

DIFF is sinds 2009 gevestigd aan de Middelweg. Tot voorkort deelde DIFF de voordeur, maar vanaf komend seizoen heeft DIFF een eigen ingang en een hippe koffiebar, genaamd KeK - Koffie & Keuvelen. KeK is gevestigd in de voormalige horeca en biedt een moderne, frisse en ruime gelegenheid voor koffie, thee, sap & soda, smoothies, bier & wijn, bakery en een kleine lunchkaart.
Ook is er in het danszalen gedeelte een vierde danszaal bij gebouwd.

Met deze grote verbouwing en uitbreiding heeft DIFF voldoende ruimte om door te groeien. Naast danslessen kunnen de diverse zalen en KeK gehuurd worden voor feesten en evenementen. In totaal is er zo'n 1150 vierkante meter vloeroppervlak beschikbaar en flexibel inzetbaar.

Op zondag 28 augustus en 4 september is iedereen van harte welkom tijdens de open dagen om de vernieuwde locatie bezoeken. De open dag is van 10.00 tot 16.00 uur.

Op zaterdag 3 september zijn er Open Dagen op de twee buitenlocaties in Zwolle Zuid en Westenholte.

Natuurlijk zal het 40 jarig bestaan het hele jaar gevierd worden, met onder meer een voorstelling op 6 december in Theater Odeon en als afsluiting de jaarlijkse Eindvoorstellingen op 14 & 15 juli 2017 in Theater De Spiegel.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30