Afbeelding

Waterontharders van Boshuis binnenkort ook in Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In deze regio is het ontharden van water geen overbodige luxe. Boshuis is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in waterbehandeling en biedt ongekende mogelijkheden. Bijkomende voordeel is dat het bedrijf binnenkort een vestiging in Zwolle opent.


Naast het hoofdkantoor in Leerdam is het bedrijf gevestigd in Nijverdal en zelfs in België. De nieuwe vestiging in Zwolle is de vierde locatie van Boshuis. "Op 19 september gaan we in Zwolle operationeel", vertelt André de Jager. "We hebben geen openingstijden. Mensen kunnen telefonisch een afspraak maken. Voor bijvoorbeeld het halen van zout. En we kunnen onze producten laten zien." Op het gebied van waterontharding is Boshuis het enige Nederlandse bedrijf dat eigen producten aanbiedt. In Gorinchem heeft Boshuis een eigen fabriek. In een sociale werkplaats worden de producten gemaakt. “En daar zijn we apetrots op."

Boshuis verkoopt waterontharders, drukverhogers, quookers en reserve osmose. De systemen van Boshuis bieden tal van voordelen. "'Onze ontharders gebruiken het minste zout en water. Bovendien zijn ze zeer compact en kunnen ze overal gemakkelijk worden geplaatst." En de waterontharders werken energiebesparend. "Kalk gaat in de verwarmingselementen zitten van allerlei apparaten, zoals wasmachines, vaatwassers en waterkokers. Dat kost veel stroom. Bovendien gaat het ten koste van de levensduur." Het verwijderen van kalkresten in de badkamer kost veel moeite. Met een waterontharder behoort dit tot het verleden. En zacht water zorgt voor een zachtere huid. "Mensen met een huidprobleem hebben hier veel baat bij."

Boshuis biedt kwaliteit en daarom kan de consument vertrouwen op een garantieperiode van maar liefst twintig jaar. Ook biedt Boshuis volop gelegenheid om de proef op de som te nemen. "We zetten ons systeem zo zes maanden op proef. Daarna kunnen mensen een afweging maken. Waarom? We geloven in onze producten. We geven advies en komen op afspraak graag bij de mensen thuis."


Boshuis
Popovstraat 20-11
8013 RK Zwolle
038-3032145
www.boshuis.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30