Afbeelding

Isala ondersteunt ‘Week van de pijn’

Algemeen

ZWOLLE - "Eén op de vijf Nederlanders leidt aan chronische pijn. Het duurt vaak jaren voordat patiënten bij de juiste specialist zijn voor een goede diagnose. Ze lijden hierdoor onnodig of krijgen de verkeerde behandeling." Om een groot publiek bewust te maken van deze aandoening en de mogelijkheden van goede pijnbehandeling, ondersteunt het Isala Pijncentrum de landelijke campagne 'De week van de Pijn'.

Tijdens deze week wordt extra aandacht gegeven aan pijnpatiënten in Nederland en organiseert Isala in samenwerking met St. Jude Medical een informatiebijeenkomst over chronische pijn en neuromodulatie op donderdag 29 september om 17.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst vertelt een pijnarts meer over de aandoening en de verschillende behandelingen. Daarnaast deelt een chronische pijn patiënt haar ervaringen over de impact van deze aandoening op haar leven.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan uiterlijk tot 26 september via chronischepijn@isala.nl of telefonisch via het secretariaat van Isala Pijncentrum (038) 424 26 98 iedere werkdag tussen 13.00 en 15.00 uur. Vermeld daarbij naam, telefoonnummer en aantal personen.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30