Afbeelding

Krisman Schoenen wil het beste voor kindervoeten

Partnerbijdrages

Een goede schoenmaat is ook vooral bij kinderen erg belangrijk. Zeventig procent van de kinderen loopt volgens Krisman Schoenen op te kleine, te smalle of juist te brede schoenen. ‘Goed meten, is weten’, is het devies.

“De meeste kinderen hebben een smalle of juist brede voet”, volgens eigenaar Ad Quist. “Ons doel is om voor ieder kind de juist passende schoen te vinden. Daarvoor moeten de kindervoeten niet alleen in de lengte, maar ook in de breedte worden opgemeten. Te kleine of juist te grote schoenen, te smalle of te brede kunnen zorgen voor vervelende voetklachten. Met een deskundige meting en een juist advies willen wij dit voorkomen.”

Krisman Schoenmode beschikt over de vereiste meetapparatuur en kan precies de juiste breedtemaat opmeten. De kwaliteitsmerken Piedro en Twins&Trackstyle hebben keuze uit vier minimaal vier verschillende breedtematen, voor extra smalle en extra brede voeten.

Quist: “Gemiddeld groeten de voeten van een kind van vijf jaar twee maten per jaar. Dit kan sprongsgewijs gaan. Bij het aanmeten van de juiste lengte en breedte van een kinderschoen, hebben de voeten 7 millimeter om te buigen en 7 millimeter om te groeien. Laat daarom regelmatig de voeten en schoenen van uw kind controleren.”

Krisman Schoenmode
Assendorperstraat 120
8012 CC Zwolle
(038) 421 79 50

www.krismanschoenen.nl

https://krisman-westeneng-schoenen.nl

(webshop)

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30