Afbeelding

Jumbo Zwolle Veemarkt en Sellekamp beginnen met thuisbezorgen van boodschappen

Partnerbijdrages

Jumbo Zwolle Sellekamp en Jumbo Zwolle Veemarkt starten vanaf 10 januari met het thuisbezorgen van boodschappen in Zwolle. Klanten kunnen bestellen via Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet.

Vervolgens bezorgen medewerkers van de winkels de boodschappen bij klanten. Wie liever zijn online bestelling afhaalt, is welkom bij de Pick Up Points in de winkels. “We weten dat veel van onze klanten op verschillende manieren en momenten boodschappen willen doen. Vaak komen zij hier in de supermarkt, maar op sommige momenten kiezen zij er voor om hun boodschappen online te doen, bijvoorbeeld omdat er weinig tijd is of wanneer er veel producten nodig zijn voor een verjaardagfeestje”, aldus Hendri van Eerbeek en Freddy Bril, filiaalmanagers van Jumbo Sellekamp en Veemarkt. “We hadden al de mogelijkheid om boodschappen op te halen bij het Pick Up Point in onze winkels, maar nu gaan we ook thuisbezorgen. Zo bieden wij onze klanten maximale keuze om boodschappen te kunnen doen hoe, waar én wanneer zij willen.”

De supermarkt organiseert thuisbezorging vanuit de winkel. Een vertrouwd gezicht uit de winkel brengt de boodschappen bij de klant. Wanneer klanten kiezen voor thuisbezorgen, hebben zij de keuze uit twee tijdsvakken van drie uur, in de ochtend of in de avond.

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 13 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13