Afbeelding

Prosit! Op uw gezondheid

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Aan de kook

Eetatelier Prosit! kookt vanaf 2 februari elke donderdag in Zwolle volgens de kPNI. Met een knipoog naar Weston Price wordt ook bottensoep naast andere soep geserveerd. De gerechtenkaart kent bij voorkeur biologische vis- en vleesgerechten met streekgroenten en bijpassende verrassende biologische wijnen.

Opening

De opening van het Eetatelier is op donderdag 2 februari 2017 om 16.00 - 19.00 uur. U bent van harte uitgenodigd voor een impressie van onze gerechtenkaart na aanmelding op: eten@eetatelierprosit.nl. We hebben lange tafels, dus U eet nooit alleen. Welkom!

Gastvrij Happen

U vindt Eetatelier Prosit! elke donderdag bij Happen op de 1e etage bij 101 Winkels, Nieuwstraat 100 in Zwolle. De openingstijden zijn van 10.00 uur - 21.30 uur. De keuken sluit om 20.30 uur.

kPNI?

Klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde regeneratieve therapie. Voeding, beweging, je geschiedenis – soms tot generaties terug – komen aan bod voor optimale gezondheid.

Leveranciers ‘met de poten in de klei’

Wij kozen onze leveranciers vanwege hun respect voor de aard en natuurlijke behoeften van hun ‘product’. Dus: geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, kunstmest, hormonen of preventief geneesmiddelengebruik. Da’s goed om te weten en gezond om te eten!

Over Eetatelier Prosit!

Rick Huiskamp, chef, en Marianne Bulder, orthomoleculair kPNI therapeut, laten u weten en lekker eten volgens de kPNI. Gedreven door hun liefde voor elkaar, lekker eten, drinken en het leven in al zijn vormen werd Eetatelier Prosit! door de vraag van cliënten van Prosit! (www.praktijkprosit.nl) een feit.

Prosit! Op uw Gezondheid.