Afbeelding
Erik-Jan Berends

Schoonheidsspecialiste Carolien de Jonge geeft verwenmomenten cadeau

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Een leuk en goed initiatief”, zo noemt schoonheidsspecialiste Carolien de Jonge de organisatie Look Good Feel Better. LGFB geeft vrouwen met kanker een verwenmoment cadeau en De Jonge werkt graag mee aan haar landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’.

Vrouwen kunnen zich zelf aanmelden, maar ook anderen kunnen dat voor mensen doen die volgens hen een verwenmoment hebben verdiend. De website www.geefeenglimlachcadeau.nl staat daarvoor open, maar rechtstreeks contact opnemen met Schoonheidssalon Carolien de Jonge kan ook. De verwenbehandelingen zijn in de week van 4 tot en met 11 februari. “Vrouwen die kanker hebben, kunnen vaak weinig hebben aan hun huid”, weet De Jonge uit ervaring. “Deze behandelingen bestaan dan ook vooral het verwennen van de huid; het moet een prettig en fijn moment zijn.” Een chemobehandeling is voor veel mensen heel ingrijpend. Zeker ook voor vrouwen, onder meer door het verlies van haar. De Jonge: “Met een verwenbehandeling doen we daar wat aan en geef ik het gezicht ook wat meer kleur. Dat helpt bij het krijgen of behouden van de eigenwaarde en het zelfvertrouwen.”

De Zwolse schoonheidsspecialiste heeft al meer dan veertig jaar ervaring en werkt inmiddels 25 jaar vanuit huis op de Pierik. Klanten kunnen bij haar voor alle huidbehandelingen terecht. In deze periode is ze vooral actief met het verwijderen van dode huidcellen via microdermabrasie. “Dat kan eenmalig, maar ook als kuur”, legt ze uit. “Het helpt tegen een doffe ,vale huid en ouderdomsvlekken.” De Jonge maakt gebruik van de producten van Webecos, een Nederlands merk dat dermatologisch op allergieën en dierproefvrij is getest.

Schoonheidssalon Carolien de Jonge

Pioenstraat 11

8013 TE Zwolle

(038) 421 64 96

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30