Afbeelding
Geert Zomer

Gratis workshop Social Media bij Open Coffee Zwolle

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Socialmedia-expert Marianne Zelichenko van Sensing Sage geeft op woensdag 8 februari een gratis workshop voor ondernemers en zzp’ers over de mogelijkheden van LinkedIn, Facebook en Twitter. Zelichenko geeft inzicht in de verschillende social media kanalen tijdens de Open Coffee Zwolle in Gift City aan de Rieteweg 12 in Zwolle.

Veel ondernemers raken overweldigd door het enorme aantal socialmedia-kanalen. Zij vragen zich af hoe de verschillende kanalen goed werken en hoe zij die kunnen gebruiken. Daarop geeft Zelichenko antwoord tijdens een korte workshop, waarin er veel ruimte is voor vragen.

Bijeenkomst Open Coffee
De bijeenkomst van de Open Coffee begint om 9.00 uur. Na de workshop Social Media is er tot 11.30 uur tijd om met andere ondernemers te netwerken. De organisatie vraagt deelnemers een bijdrage van 4 euro voor koffie en thee.

De Open Coffee is een wereldwijd netwerkconcept voor ondernemers, zzp’ers en professionals dat is begonnen in Londen. De eerste Nederlandse bijeenkomst was in 2007 in Amsterdam. In de afgelopen jaren zijn er over het hele land Open Coffees opgericht.

Netwerken
Het Open Coffee netwerk in Zwolle is een van de grootste in Nederland. Elke tweede woensdag in de maand komen 50 tot 100 ondernemers bij elkaar om kennis te delen en te netwerken. De bijeenkomsten wisselen maandelijks van locatie.

Lid worden van de Open Coffee is gratis en kan via: www.opencoffeezwolle.nl, maar ook niet-leden kunnen de bijeenkomsten te bezoeken.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30