Afbeelding

Stichting houdt informatieavond over schildklierkanker

Algemeen

ZWOLLE – De Schildklier Organisatie Nederland (SON) houdt op woensdag 19 april een informatieavond over schildklierkanker in ziekenhuis Isala. Tijdens deze avond komen drie artsen aan het woord.

Dr. G.S. Mijnhout vertelt de bezoekers over de schildklierknobbel (nodus), dr. A.A.M. Franken gaat uitleg geven over schildklierkanker en dr. P.L. Jager, nucleair geneeskundige, geeft opheldering over jodiumtherapie. Er is beperkte mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de artsen. De SON kan niet garanderen dat elke vraag wordt beantwoord. Heel specifieke vragen kan men stellen tijdens een persoonlijk consult.

De avond in ziekenhuis Isala aan de Dr. van Heesweg 2 begint om 19.30 uur; de zaal is open vanaf 19.00 uur. Bezoekers zijn welkom in het auditorium. Tijdens de avond kunnen ze ook de informatiestand van de SON bezoeken. Daar is uitgebreide informatie over alle schildklieraandoeningen verkrijgbaar. Het bezoeken van de avond is kosteloos, maar het is wel noodzakelijk om vooraf aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 april via www.schildklier.nl/agenda.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30