Afbeelding

Koops Bedden introduceert nieuwe matrassen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Koops Bedden, hofleverancier en al meer dan 175 jaar toonaangevend als het gaat om slaapcomfort en gezonde nachtrust, introduceert een geheel vernieuwde matrassenlijn van het topmerk Sleep en Dream.

Sleep en Dream is een honderd procent Nederlands product en al bijna vijftig jaar het huismerk van de Verenging Nederlandse Slaapvoorlichters (een aantal gerenommeerde beddenspeciaalzaken die als oogmerk het beste te willen ontwikkelen als het gaat om slaapcomfort en gezonde nachtrust). De geheel vernieuwde matrassenlijn wordt geproduceerd door een geheel Nederlandse fabrikant die moet voldoen aan de strenge Nederlandse eisen als het gaat om energieneutraal, ecologie en natuurlijke gecertificeerde materialen “Dus geen aanvoer vanuit verre landen in containers die worden volgespoten met giftige bestrijdingsmiddelen”, zegt Ente Bosma jr.

De Sleep en Dream-matrassen bestaan uit twee soorten. De natuurlatexmatrassen bestaan uit honderd procent latex zonder synthetische toevoegingen en worden in Nederland geschuimd. “Natuurlatex biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van synthetische matrassen”, legt Ente Bosma jr. uit. “Ik noem er een paar: natuurlatex vormt zich op natuurlijke wijze naar de contouren van de klant. Dit komt omdat latex puntelasticiteit heeft wat betekent: terug willen komen in de oorspronkelijke vorm. Natuurlatex is duurzaam: wij geven tien jaar volledige garantie op onze matrassen van Sleep en Dream.” De pocketveringmatrassen van Sleep en Dream zijn volgens Ente Bosma jr. van de allerhoogste kwaliteit semi actief. “Dat wil zeggen dat de veer ingedrukt in een zakje (pocket) wordt geplaatst, waardoor hij veel actiever en beter ondersteunend is dan een gewone pocketvering Verder hebben deze pockets meer slagen.”

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep

(038) 376 12 12

www.koopsbedden.nl en op Facebook

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 23 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32