Afbeelding

Durea GO, energie in elke stap

Partnerbijdrages

Al jaren zijn ze er bij Durea mee bezig: het ontwikkelen van de ideale schoen. Samen met het UMC Groningen, bewegingswetenschappers en podotherapeuten zijn de ontwerpers van Durea aan de slag gegaan.

Het resultaat staat nu bij Krisman Schoenen aan de Assendorperstraat 120 in de winkel: Durea GO. "Durea GO bestaat uit twee modellen sportieve veterschoenen met uitstekende loopeigenschappen", vertelt Bram Quist van Krisman Schoenen. "Doordat de schoen het natuurlijke looppatroon van de voet volgt, kost het lopen minder energie en stimuleert de schoen een natuurlijke houding van het lichaam. Daarnaast zijn de schoenen niet al te zwaar en zien ze er ook nog eens leuk uit."

Bij Krisman Schoenen, specialist in breedtematen in dames-, heren- en kinderschoenen, wordt inmiddels enkele weken met deze unieke schoen gewerkt. Quist: "De reacties zijn uitermate positief. Mensen merken een duidelijk verschil. Het lopen kost ze minder energie. De schuine landing zorgt er namelijk voor dat het afwikkelen van de voet veel makkelijker gaat." De schoenen zijn er in diverse leuke kleuren en in meerdere breedtematen.

"We vinden het leuk mensen te verrassen met leuke schoenen, die ook nog eens lekker lopen. Daar staan we voor en daar gaan we voor", besluit Quist.

Krisman Schoenmode
Assendorperstraat 120
8012 CC Zwolle
(038) 421 79 50

www.krismanschoenen.nl

https://krisman-westeneng-schoenen.nl

(webshop)

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30