Afbeelding

Kom het voorjaar proeven bij Schuttelaar

Partnerbijdrages

Schuttelaar Wijnen & Geschenken heeft de winkel weer helemaal in voorjaarssfeer, met naast een groot assortiment voorjaarswijnen en geschenken ook een uitgebreide keuze in de lekkerste paaschocolade.

De chocolade wordt gemaakt van topkwaliteit Biolands cacao uit Tanzania. Het is niet alleen heerlijke, maar ook eerlijke chocolade dus met een betere opbrengst voor de boeren. Bovendien wordt voor deze cacaoboeren en hun gezin goed onderwijs en medische zorg gegarandeerd. Tip: combineer deze heerlijke chocolade met passende wijnen voor een ultieme smaakbeleving. Schuttelaar adviseert daarbij graag.

Ook in de winkel: tal van leuke en originele geschenken. Niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. En vergeet de voorjaarswijnen niet met weer een ruime keuze uit wit, rosé en bubbels. Laat het zonnetje maar komen.

Al deze voorjaarswijnen staan elke dag in de winkel open om geproefd te worden naast vele tientallen andere wijnen. Wijn uitzoeken voor de paasdagen werd nog nooit zo makkelijk gemaakt. Kom bij Schuttelaar ruiken, proeven en beleven.

Schuttelaar Wijnen & Geschenken

Blijmarkt 17-19 (recht tegen over Museum de Fundatie)

8011 ND Zwolle

(038) 421 51 96

www.schuttelaarwijnen.nl