Afbeelding

De totale voetbalbeleving van Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ben je een pupil, eerste elftal speler of een geroutineerde zondagochtend-voetballer? Bij 100%voetbal Zwolle is er voor elk type speler een passende voetbalschoen. De nieuwste voetbalspeciaalzaak van Zwolle is nu bijna een jaar gevestigd in de binnenstad.

De winkel aan de Roggenstraat 6 heeft een uitgebreid assortiment aan voetbalschoenen met als voornaamste merken Nike, Adidas, Puma en Under Armour. “Zij voorzien ons elke periode van de nieuwste modellen en meeste opvallende kleuren. Omdat wij een speciaalzaak zijn, hebben wij de mogelijkheid om ook verschillende specials te mogen verkopen. Merken als Nike en Adidas vinden het belangrijk dat de topmodellen niet overal verkrijgbaar zijn. Hierin worden wij gesteund door deze merken.” In de ruime keuze aan voetbalschoenen, die is verdeeld in verschillende prijssegmenten, worden zelfs al schoenen aangeboden vanaf 24,99 euro. Er wordt rekening gehouden met iedereen.

Michael en Kevin zijn de gezichten van de winkel. Zij vinden het belangrijk dat de klanten niet met een standaard verkooppraatje worden aangesproken. “We vinden het een 'must' om klanten persoonlijke aandacht te bieden en te voorzien van goed advies. Het is leuk om klanten te adviseren bij het maken van de juiste keuze. Hierdoor zien we dat klanten graag terugkomen. We organiseren ook regelmatig leuke acties, waaraan volgers van onze sociale media aan kunnen meedoen. We verloten bij thuiswedstrijden van PEC Zwolle altijd twee kaartjes. Op dit moment hebben we een actie waarbij klanten een gratis Adidas T-shirt krijgen bij besteding van 50 euro.”

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30