Afbeelding
Black Gospel Experience

Zing mee in het meest swingende blackgospel koorproject in Zwolle!

Cultuur

Zingen met 150 andere vocalisten, werken aan je muzikale ontwikkeling en stralen op een groot podium: begint het al te kriebelen? Sluit je aan bij het nieuwste en grootste blackgospel koorproject van Nederland!

BlackGospel Experience is een stichting die liefhebbers van authentieke blackgospel muziek een onvergetelijke beleving biedt. Bijvoorbeeld via koorprojecten, tours, concerten en workshops. Begin dit jaar startte de organisatie het eerste koorproject, BlackGospel Celebration. Dit was zó’n groot succes dat alle betrokkenen direct vroegen om een vervolg. En daarom start op 11 mei ‘Gospel Bounce’.

Gospel Bounce
Ruim 150 zangers en zangeressen studeren tijdens het project Gospel Bounce in 6 weken een swingend black gospel-repertoire in om die live op het podium onder begeleiding van een goede band en topsolisten uit te voeren. Er gaan 5 koorgroepen van start door heel Nederland: Rotterdam, Amsterdam, Zwolle, Veenendaal en Utrecht. Voor de koorleden is dit project een unieke belevenis. Deelnemers werken in een gezellige, veilige sfeer aan hun muzikale ontwikkeling en podiumpresentatie. Na het project gaat het koor op tour.

Interesse?
Zin om mee te doen met Gospel Bounce? Schrijf je dan snel in voor de oefenlocatie van jouw keuze! Het project is voor vocalisten van alle leeftijdsgroepen. Er wordt geen auditie afgenomen. Het is wel belangrijk dat je koorervaring hebt of je eigen partijen goed kunt aanhouden. Meer informatie is te vinden op www.blackgospelexperience.nl.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30