Afbeelding

Met Media Markt naar de Middellande Zee

Partnerbijdrages

Karin van Putten en haar man Gerrit zijn de winnaars geworden van de Media Markt maandprijs. Deze hoofdprijs voor leden van de Media Markt Club werd deze keer weggegeven in Zwolle.

En hoewel de zon op dat moment schijnt in de Hanzestad kan het weer vast niet op tegen de reis die de Van Puttens in de wacht hebben gesleept: een boottocht over de Middellandse Zee.

De opstapplaats is Barcelona. Het zal vertrouwd voelen voor Karin en Gerrit van wie Spanje een favoriet vakantieland is. “Ik kon het haast niet geloven en dacht dat iemand een grap met mij uithaalde”, zegt een blije Karin. Het telefoontje van Media Markt was echter alles behalve een grap.

Volgens Nick Rademaker van Media Markt Zwolle is lid worden van de Media Markt Club een regelrechte aanrader. “Het biedt jou als klant tal van voordelen. Bij iedere aankoop bij de kassa of online maak je kans om een cadeaubon van 50 euro te winnen en maandelijks gaat er dus bij een van de filialen een grote prijs uit. Daarnaast heb je een twee keer zo lange retourtijd van 28 dagen, hebben de clubleden exclusieve toegang tot producten en gratis bezorging. Ook is het mogelijk om jouw kassabonnen online in te zien.”

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30