Afbeelding

Pieter Wieten: Je kunt hebberig worden van de najaarscollectie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De herfst is bij Wieten Schoencomfort begonnen met een stormachtige run op de collectie. De schoenenzaak heeft het zo druk dat ze zelfs versterking zoekt voor het enthousiaste team verkoopsters. De klant op haar /zijn beurt wordt blij van het grote aanbod in merken, modellen, maten en kleuren.

“Je wordt er bijna hebberig van”, aldus een lachende Pieter Wieten. De zaak zet met haar collectie weer in op kwaliteit, wat je terugziet in de gebruikte materialen en levensduur. Echt leer en suède is wat de klok slaat. De modellen zijn bijzonder fraai, modieus en tegelijkertijd veelal tijdloos. Thema’s voor het herfstseizoen zijn dameslaarzen, bootees met fijne materialen, sneakers in veel grafiet-, brons- en metallic-kleuren en fantasieprints. Naar blauw en groen is opvallend veel vraag.

De merkschoenen zijn er in bijna alle denkbare soorten en maten. En bij maten moet je daarbij niet alleen aan lengte- maar ook aan breedtematen denken. Bij Wieten Schoencomfort weten ze alles van voeten. Tel daar het eerder genoemde grote aanbod aan merken bij op en het plaatje wordt compleet. “Pas kwam er een vrouw binnen die een model wilde hebben in een specifieke kleur en breedtemaat. Hier hadden we die op voorraad. Een voltreffer. Daar worden we blij van.”

Aandacht voor de klant en diens voeten staat bij Wieten centraal. “We zijn een heel eigentijds bedrijf, maar als het om service en ontvangst gaat mag je ons gerust ouderwets noemen. Het is ook precies wat de klant wil. Voeten hebben nu eenmaal gevoel en passen doe je niet vanachter je computer of laptop”, weet Pieter Wieten.

Die filosofie maakt dat Wieten Schoencomfort klanten heeft uit alle windstreken. Van Amersfoort, en Groningen tot Hardenberg.

Wieten Schoencomfort

Diezerkade 4

T: (038) 453 5172

www.wietenschoencomfort.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30