Afbeelding

Een wereldwijd evenement om mensenhandel te bestrijden

Algemeen

Op 14 oktober a.s. wordt in honderden steden in 50 verschillende landen een internationaal evenement georganiseerd genaamd de Walk For Freedom.

Het doel van deze loop, georganiseerd door de internationale organisatie A21, is om bewustwording te creëren over de miljoenen mannen, vrouwen en kinderen die vandaag de dag nog steeds gevangen zitten in slavernij. Door fondsen te werven en duizenden mensen op de been te krijgen voor dit doel, gelooft A21 dat dit een sneeuwbaleffect zal hebben als het gaat om de redding en het herstel van mensen die uitgebuit worden.

Walk For Freedom – stap voor stap verschil maken

De Walk For Freedom is te herkennen aan deelnemers in zwarte outfits die in enkele colonne lopen. Deze colonnes komt men wereldwijd tegen, van onder de Eiffeltoren in Frankrijk en de Walk of Fame in Hollywood tot aan verschillende steden in Nederland.

“We zijn ervan overtuigd dat slavernij in onze tijd kan worden afgeschaft. De Walk For Freedom is een evenement dat enorm veel impact heeft. Het is tastbaar, praktisch en haalbaar voor een ieder die hier aan mee wil doen. Iedereen kan de straat op gaan en stap voor stap een verschil maken,” zegt Christine Caine, oprichtster van A21.

Informatie en opgeven

www.a21.org/zwolle-nl of www.facebook.com/walkforfreedomzwolle.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30