Afbeelding
Frank de Graaf

ANNA VAN TOOR KOMT NAAR ZWOLLE

Algemeen

Een nieuwe aanwinst voor Anna van Toor en voor de stad Zwolle. Medio december zal een stijlvolle winkel aan de Diezerstraat 103 in Zwolle haar deuren openen.

Begin dit jaar opende het modemerk haar 29e filiaal in de populaire winkelstad Den Bosch. Een succes, want hetzelfde jaar nog gaat Anna van Toor naar Zwolle.

De nieuwe winkel van het Nederlandse modemerk zal net als alle andere winkels mode, stijl en eigentijdsheid uitstralen, waarbij gebruik wordt gemaakt van lichte kleuren en natuurlijke materialen. Beide Anna-collecties, Anna en Anna Blue, zullen verkrijgbaar zijn.

Over Anna van Toor

Bij Anna van Toor spelen vrouwen de hoofdrol en is stijl de bindende factor. De historie van Anna van Toor gaat terug naar 1918. Sinds 1999 ontwerpt Anna van Toor mode onder de merken Anna en Anna Blue. Ook is het bedrijf aangesloten bij de Fair Wear Foundation, wat inhoudt dat de mode van Anna van Toor op een verantwoorde manier geproduceerd wordt. Momenteel heeft Anna van Toor 29 winkels, 68 landelijke verkooppunten waar de merken Anna en Anna Blue verkocht worden en een goedlopende webshop: Anna.nl.