Afbeelding

budget.appliances strijkt met voordelig witgoed neer in de Diezerbrink

Partnerbijdrages

In een gloednieuw pand aan de Thomas a Kempisstraat 42 is sinds 9 november budget.appliances gevestigd. Klanten vinden in de winkel witgoed met kortingen van 20 tot 50 procent.

De nieuwe vestiging in Zwolle, negentig vierkante meter groot, is de tweede zaak van budget.appliances dat ook in het centrum van Almere is gevestigd. Ook de winkel in Zwolle staat vol met onder meer wasmachines, koelkasten, diepvriezers, wasdrogers, fornuizen en magnetrons van bekende merken als LG, Samsung, Bosch, AEG en Bauknegt. “Ze zijn bij transport licht beschadigd of zijn retour gekomen van producenten”, vertelt Majd Ghazal. “Als het product niet voldoet, kan de klant het binnen twee weken retour doen. Daarna geldt nog één of twee jaar fabrieksgarantie.” Voor kleine problemen aan de apparaten kan budget.appliances zelf een monteur sturen. Op een aantal producten geeft de zaak ook nog een eigen garantie.

Ghazal verwacht dat de zaak over een aantal maanden ook televisies en inbouwapparatuur gaat aanbieden. “Zwolle is voor ons een mooie, centrale plek in het land en de Diezerbrink is een geschikte buurt voor ons. We zijn zes dagen in de week geopend.” De vestiging in Almere gaat in januari verhuizen naar een pand in het centrum dat twee keer zo groot is.

budget.appliances

Thomas a Kempisstraat 42

8021 BC Zwolle

(038) 458 09 22

06-862 43 294

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30