Afbeelding

Bootcampen met je baby of peuter? Het kan in Zwolle!

· leestijd 1 minuut Sport

Weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om te sporten als je een baby of peuter in huis hebt? Neem je kindje dan eens mee naar een Baby-Bootcamp of Peuter-Bootcamp les. Zelf fit worden terwijl je kindje eigen hindernissen heeft of als gewicht fungeert!

Wat doe je tijdens de lessen?

Bij Baby-Bootcamp draait het om het herstel na je bevalling en het opbouwen van je conditie. Er wordt extra aandacht besteedt aan de spieren die het tijdens de zwangerschap zwaar te verduren hadden (buikspieren, bekkenbodem, rug, billen). Je baby wordt ingezet als 'gewicht' voor de spierversterkende oefeningen. Tussen de verschillende onderdelen van de les krijgen de baby's ook een aantal oefeningen passend bij de leeftijd en ontwikkeling. Daarbij is het natuurlijk erg leuk om samen met je baby bezig te zijn en de interactie op te zoeken met andere moeders en baby's in dezelfde leeftijdsfase.

De Peuter-Bootcamp is het vervolg van Baby-Bootcamp. Je peuter gaat bij deze les meer zelf ontdekken. Denk hierbij aan kruiptunnels, hindernissen, hoepels en pionnen. Terwijl de peuters lekker spelen, kun jij al je energie kwijt tijdens de bootcamp. Bij een aantal oefeningen heb je je kindje nodig als gewicht. Paardje rijden is de grote favoriet de laatste tijd. Een unieke manier om aan je fitness te werken.

Lessen in Stadshagen en Assendorp

De lessen Baby-Bootcamp zijn geschikt voor baby's van 3-9 maanden. Elke woensdag zijn we in Stadshagen in het Cultuurhuis en elke vrijdag in Assendorp bij Vital Palace.

De lessen Peuter-Bootcamp zijn geschikt voor baby's/peuters vanaf het moment dat ze kunnen kruipen tot een jaar of 4. Op de woensdag in Stadshagen in het Cultuurhuis en elke vrijdag in Assendorp bij de Enk.

In de lente en zomer zal er nog een outdoor Peuter-Bootcamp toegevoegd worden.

Een proefles is vrijblijvend en op elk moment mogelijk.

Meer informatie of aanmelden voor een proefles?

Email: info@bewegenmetjorien.nl

Tel: 06 1888 0400

Of kijk voor meer informatie over deze lessen op www.bewegenmetjorien.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30