Voorjaarskinderkledingbeurs

Algemeen

Voorjaarskinderkledingbeurs

In het weekend van 23 en 24 maart organiseert te werkgroep Beurzen van wijkvereniging WVF een tweedehands voorjaarskinderkledingbeurs.

Op vrijdagavond 23 maart kan tussen 18:30 uur en 19:30 uur schone en eigentijdse voorjaarkleding vanaf maat 80 t/m maat 176 ingeleverd worden bij de Stinskerk (Westenholterweg 19, 8042 AE Zwolle). Zaterdagochtend 24 maart wordt de kleding op de beurs verkocht tussen 9:30 uur en 11:00 uur. Via onderstaand mailadres kunt u een code aanvragen om kleding in te brengen. Daarna ontvangt u van ons informatie over onze werkwijze en instructies met betrekking tot het inbrengen, coderen en prijzen van de kleding etc.

Van de opbrengst van de verkochte kleding is 80% voor de inbrenger en 20% voor de wijkvereniging (dekking van de onkosten). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website; https://stinskracht.nl/groep/werkgroep-beurzen

Voor het goed laten verlopen van de beurs hebben wij nog vrijwilligers nodig. Je kunt je opgeven om op 23 en/of 24 maart te helpen door een mail te sturen naar beurzen@wijkverenigingwvf.nl. Als vrijwilliger mag je voorafgaand aan de beurs al enkele stuks kleding kopen.

We hopen op jouw komst als bezoeker of als vrijwilliger! Graag tot dan!

Werkgroep Beurzen WVF

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30