Open dag ArtEZ Art & Design en Docent Theater Zwolle

Algemeen

Op donderdag 8 maart organiseren de opleidingen Art & Design en Docent Theater van ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Zwolle van 14.00 tot 18.00 uur een open dag. Middelbare scholieren, mbo-studenten, ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom om nader kennis te maken met de verschillende kunstopleidingen. Docenten, studenten en medewerkers staan klaar om informatie over de opleidingen te geven en vragen te beantwoorden. Daarnaast is er werk van studenten te zien.

Breed scala aan kunstopleidingen in Zwolle
ArtEZ Academie voor Art & Design biedt studies aan op het gebied van Animation Design, Illustration Design, Comic Design, Graphic Design, Interieurarchitectuur en Interieurvormgeving. Ook is er de deeltijd master Kunsteducatie en de voltijd master Interieurarchitectuur. De ArtEZ Academie voor Theater verzorgt in Zwolle de opleiding tot Docent Theater. Voor scholieren, die hun keuze nog niet hebben bepaald of hun kans op toelating willen vergroten, heeft ArtEZ diverse oriëntatiecursussen en vooropleidingen.

Uitgebreide kennismaking
Tijdens de open dag verzorgen de opleidingen voorlichtingsrondes en is er volop informatie over de studierichtingen, mogelijke voortrajecten en de toelating. Bezoekers kunnen uitgebreid sfeer proeven, werk van studenten bekijken, werkplaatsen en studio’s bezoeken, voorstellingen bijwonen en kennis maken met docenten en studenten. Bij vrijwel alle studies is het mogelijk meegebrachte portfolio’s te bespreken.

Meer info en het programma: www.artez.nl/open-dagen-en-meeloopdagen

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 12 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13