Dickhof E-bike Opstapdagen

Partnerbijdrages

OOSTERWOLDE - Op vrijdag 23 maart en zaterdag 24 maart houdt Dickhof Rijwielen de jaarlijkse ‘Opstapdagen’. Het evenement wordt gehouden bij Fruittuin Verbeek en staat geheel in het teken van de elektrische fiets.

Nu de schaatsen weer in het vet liggen, is het tijd voor een andere activiteit: fietsen. Tijdens de ‘Opstapdagen’ presenteert Dickhof Rijwielen de nieuwste modellen elektrische fiets. “Wij verkopen onder meer de merken Dutch ID, Cortina, Cannondale, Stevens, Flyer, Riese Müller en Rih”, vertelt Eddy Veldman.

“Van Batavus en Sparta zijn we Premium Dealer. Dit houdt in dat we als Premium-dealer modellen exclusief hebben.” De Dickhof Opstapdagen worden gehouden op vrijdag 23 maart van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 24 maart van 10.00 tot 16.00 uur bij Fruittuin Verbeek, Vierhuizenweg 5 in Oldebroek. Bij aanschaf van een elektrische fiets of bij aanvraag van een offerte plus aankoop van een elektrische fiets in de week na de opstapdagen, maakt de klant kans op het winnen van een kantelbare fietsdrager van het merk Thule. Om in aanmerking te komen voor deze prijs kunnen naam en adresgegevens ingevuld worden. Zie verder www.dickhofrijwielen.nl.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30