Afbeelding

Geslaagde verhuizing voor stichting De Verhuisfamilie

Algemeen

Verhuisbedrijf Ter Haar uit Zwolle heeft vorige week een verhuizing uitgevoerd voor stichting De Verhuisfamilie. Deze stichting ondersteunt mensen die noodgedwongen moeten verhuizen, maar daar zelf niet de financiële middelen en het netwerk voor hebben.

Voor deze verhuizing werd er een aanvraag ingediend door een hulpverlener. Stichting De Verhuisfamilie benaderde vervolgens Ter Haar Verhuizingen (dat is aangesloten bij Top Movers) of zij de verhuizing uit wilde voeren. In goed overleg werd er een verhuisdatum geprikt.

Het verhuisbedrijf uit Zwolle staat bekend om haar sociale karakter. “Wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de samenleving en steunen vaker goede doelen. Zo hebben we bijvoorbeeld al een aantal keer de Voedselbank verhuisd,” aldus Barbara de Vries.

Hulpvraag indienen

Stichting De Verhuisfamilie ontvangt regelmatig aanvragen voor hulp bij de verhuizing. De aanvragen worden uitsluitend in behandeling genomen als deze zijn ingediend door een hulpverlener en als ze aan alle voorwaarden voldoen. Kent u iemand die aanmerking zou komen voor hulp vanuit De Verhuisfamilie? Kijk dan op www.verhuisfamilie.nl of mail naar contact@verhuisfamilie.nl.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30