Afbeelding

Toneelclub Quasi-Berkum speelt het blijspel ‘Verliezers’

Algemeen

BERKUM - Toneelclub Quasi-Berkum speelt op vrijdag 13 en zaterdag14 april om 20.00 uur het blijspel ‘Verliezers’ van Ton Davids in wijkcentrum de Weijenbelt aan de Campherbeeklaan 82.

‘In een straat in Berkum is de Postcodeloterij gevallen!’ “Hebt u er wel eens over nagedacht hoe het zou zijn wanneer de straatprijs bij u in de straat valt”, vraagt de toneelclub zich af. “En dat dan iedereen een prijs heeft gewonnen, behalve u! Het zal je maar overkomen! En juist dat gebeurt er bij de familie Van Gorp. Moeder Trees heeft de Postcodeloterij net voor de trekking opgezegd. En, ja hoor, de prijs valt op hun postcode. Binnen de familie levert dit natuurlijk nogal wat ontwikkelingen op.”

Wie zin heeft in een avondje lachen, moet volgens Quasi zeker komen kijken. Bezoekers kunnen via een loterij ook nog prijzen winnen. Kaarten bestellen kan via de mail: anshersevoort@gmail.com. De kosten zijn 7 euro voor leden van de wijkvereniging en 8,50 euro voor niet-leden. Ook op de avond zelf kan men, zolang de voorraad strekt, nog kaarten aan de kassa kopen.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 23 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32