Cabaretière Margriet Bolding bij ZZUit

Cultuur

Cabaretière Margriet Bolding met nieuwe voorstelling bij ZZUit .

Margriet Bolding, geroemd om haar eigenzinnige humor en mooie liedjes, snijdt in haar theaterwerk altijd herkenbare thema’s aan. Dit seizoen is Margriet met haar nieuwe voorstelling “Het gras bij de buren“ in de Nederlandse theaters te zien. Op 20 april staat ze in het theater van ZZUit in Zwolle.

In 2008 stond Margriet Bolding in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival en sindsdien maakt zij avondvullende cabaretprogramma's voor theaters in heel Nederland. Naast het spelen van cabaretvoorstellingen is Margriet ook werkzaam als organisatiepsycholoog. Deze combinatie vormt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar voorstellingen en staat garant voor hilariteit.

“Margriet Bolding. Onthoud de naam. Ze zong goed, ze had mooie teksten en ze bewoog zich ongedwongen. Een natuurtalent.” ~ Frits Abrahams, NRC handelsblad

“Bolding maakt authentiek theater" ~ Annet de Jong, De Telegraaf

Welkom op vrijdag 20 april om 20.15 uur in Multifunctioneel Centrum SIO, Thorbeckelaan 2 in Zwolle. Reserveer nu vast je kaarten à €12,50 (incl. drankje) via info@zzuit.nl, of via de Zwolse Theaters. Ook aan de zaal zijn nog kaarten te koop. Ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30