Afbeelding

SUD Mode & Living

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De heren- en damesmode van Karsten Storms zit al sinds 1990 in Winkelcentrum Zwolle-Zuid. De winkel heeft in februari een transformatie ondergaan met onder andere een nieuwe naam: SUD.

SUD biedt tegenwoordig, naast een uitgebreide modecollectie, ook een verfrissend aanbod living aan. Deze combinatie is ontstaan in samenwerking met Esther Nieuwenhout van EQ Interieur. Met haar ervaring en creatieve ideeën heeft SUD in Zwolle-Zuid een onderscheidende winkel neergezet met een open en frisse uitstraling. De meubels en woonaccessoires zullen door het seizoen heen, net als de kledingcollecties, steeds wisselen en vernieuwd worden. Er valt dan ook altijd weer iets nieuws te beleven bij SUD. Of klanten in de paskamer zijn of bij de kassa staan, bijna alle produceten als lampen, krukjes, stoelen, kledinghaken kunnen ze ook aanschaffen voor thuis. Op het gebied van Living bestaat het aanbod onder andere uit Be Pure, HK Living, Broste, Urban Nature Club House Doctor, Zuiver en Lemonwise.

“Met deze verfrissende aanvulling van Living komt de mode ook beter tot zijn recht en klopt de beleving nog meer”, meldt SUD. “ Het resultaat is een relaxte sfeer voor de klant, waarin die zich op het gemak kan laten kleden of zelf lekker kan snuffelen tussen damesmerken als Soya Concept, Esprit, Esqualo, Part Two, More & More, Ten Feet, Parami, Tom Tailor, Stehman, JC Sophie, Signature en Bloomings. De heren kunnen bij SUD terecht voor State of Art, Tom Tailor, Lerros, No Excess, Meyer, Olymp, A Fish Named Fred, Giordano, Alberto, Blue Fields. Laat je verrassen en kom ook is naar Zwolle SUD voor Mode en Living.”

SUD Mode & Living

Van der Capellenstraat 144

8014 VS Zwolle

(038) 466 92 77

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 13 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13