Afbeelding

Workshop | Minder stress, meer stralen!

· leestijd 2 minuten Algemeen

We hopen jou te mogen ontmoeten tijdens 1 van de workshops die we gepland hebben in het najaar van 2018.

Heb jij soms ook het gevoel dat je hoofd overloopt van informatie en je lichaam wel wat extra energie kan gebruiken? Wellicht is deze workshop dan passend voor jou.

Ergens is in onze maatschappij het idee ontstaan dat druk zijn gelijk is aan succesvol zijn. Hoe voller de agenda en hoe meer verplichtingen, hoe interessanter ons leven is. Dat dit idee is ontstaan is niet per se gek. De mensheid wil graag groei en vooruitgang. Alleen, alles in onze wereld – van de natuur tot de economie en technische uitvindingen – is daarop gericht. We willen altijd meer, sneller en beter. Zo zijn wij mensen eeuwenlang geconditioneerd, waardoor het nu helemaal in ons systeem zit.

Pitstop

Hoewel die ‘sneller, beter en meer’-instelling ons eeuwenlang heeft geholpen het beste uit onszelf te halen, begint het nu zijn tol te eisen. We zijn al zoveel gegroeid en al zo ver ontwikkeld dat we tegen de grens aangebotst zijn. Onze agenda’s zitten bomvol. Onze hersenen kunnen alle prikkels simpelweg niet meer aan. We lopen als mens en als samenleving eigenlijk voortdurend achter de feiten aan. Het is tijd om even af te remmen.

Hoewel we als samenleving langzaam tot inkeer komen en inzien dat al dat gejaag en gehaast ons niet bepaald gelukkiger maakt, blijft het lastig om grenzen voor onszelf te stellen. Ja, we krijgen vooral van alle kanten te horen hoe belangrijk dat is: rust pakken en grenzen stellen. Het idee is dat we zelf de regie over onze agenda moeten terugpakken om zo te voorkomen dat we in een burn-out terecht komen. Leuk bedacht, lastiger om in de praktijk uit te voeren. Heb jij het gevoel te willen afremmen en meer grip op je leefstijl te willen ervaren? Dan is deze workshop zeker interessant voor jou.

En misschien kan je collega/vriend/vriendin deze avond ook wel gebruiken?

Tijdens deze workshop behandelen we stress-thema's gericht op : werkomgeving, maatschappij, leefomgeving, sociale relaties en de druk die we zelf creëeren. Wat doet dit met ons en hoe kunnen wij er invloed op uitoefenen? Daarnaast worden de topics : optimale voeding, voldoende beweging en juiste dosis ontspanning uitgelicht en besproken hoe je dit in de praktijk kan toepassen.

De intentie van de avond is dat jij het gevoel krijgt meer grip te hebben op je eigen leefstijl. Minder stress ervaart en meer kan stralen, genieten en in het moment kan leven! Op een ongedwongen, persoonlijke manier maken we er een waardevolle avond van.

20 november | Health Innovation Park te Zwolle | 19:15 - 21:15 uur. De kosten zijn 19,50 euro p.p. incl. Lekker Weten boek, notitieboek en natuurlijk een home -made lekkernij voor bij een kop koffie of thee.

Je kan je inschrijven via de website: lifestyleconsultancy.nl of marianne@lifestyleconsultancy.nl bericht sturen. Graag je e-mail en telefoonnummer vermelden en voor hoeveel personen je wilt reserveren.

We houden de groep graag exclusief daarom hebben we 12 plekken beschikbaar.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30