Afbeelding
Stephan Jansen Fotografie

Unieke workshop 'Baas over je burn-out' in Zwolle

· leestijd 1 minuut Algemeen

Eén op de vijftien werkenden heeft last van werkstress. Het aantal mensen met een burn-out is nog nooit zo hoog geweest als nu. Kun je een burn-out voorkomen? Leer daar meer over op de unieke workshop ‘Baas over je burn-out’ van vakorganisatie CGMV in Zwolle.
Het is deze week de week van de werkstress... Wees gerust: je wordt niet zomaar overspannen, je raakt niet zomaar burn-out. Een burn-out ontstaat doordat je gedurende langere tijd, maanden tot jaren, overbelast bent. Het is daarom goed alert te blijven. Je klachten zijn het resultaat van je omstandigheden in combinatie met je persoonlijke stijl om met je omstandigheden om te gaan. Je persoonlijke stijl wordt gevormd door de aard van het beestje, aangeleerde gedragingen en de visie op jezelf en de wereld. Tijdens onze unieke workshop leer je zicht op te krijgen wat jou nou zo kwetsbaar maakt voor stress en wat je kunt doen om te voorkomen dat stress uiteindelijk uitmondt in een burn-out.
Door stress eerder te herkennen ontstaat er ruimte om tijdig veranderingen aan te brengen in je leven. Met een burn-out is niemand gebaat: je werkgever niet, je omgeving niet en jijzelf niet. Een burn-out brengt jou niet waarvoor je bent bedoeld. Namelijk om uniek te zijn als mens om jouw leven en dat van je omgeving tot bloei te brengen met de aan jou toebedeelde talenten.
De workshop wordt gegeven door een deskundige arbeidspsycholoog, Sarah Hogendoorn. 'Vaak is een burn-out te voorkomen door op tijd te signaleren dat je niet meer lekker in je vel zit. Kijk vooral eens kritisch naar je agenda. Waar zit nog ruimte om keuzes te maken?'
De eerstvolgende workshop is woensdag 21 november 2018. Kijk voor meer informatie op: www.baasoverjeburnout.nl of meld je aan op: https://www.cgmv.nl/cursus/workshop-baas-over-je-burn-out

Workshop 'Baas over je burn-out':
Wanneer: 21 november 13.00-17.00 uur
Waar: CGMV, Hanzelaan 342, Zwolle
T 038-4254379 E: info@cgmv.nl

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 23 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32