Kinderen wegwijzen in de voedingsjungle

Algemeen

Nederland Leest gaat dit jaar over voeding, ook over voeding bij kinderen. Wat als jouw kind niks lust of niet goed eet? Manon van Eijsden en Michelle van Roost hebben hiervoor het boek “Wegwijs in de voedingsjungle” geschreven. Op 21 november om 19.30 uur komen zij naar Stadkamer Zwolle om dit boek toe te lichten en is er ruimschoots tijd voor vragen van ouders/verzorgers. De toegang is gratis, opgeven kan via stadkamer.nl/activiteiten.

Het boek “Wegwijs in de voedingsjungle” is geschreven voor jonge ouders en voor iedereen die met kinderen werkt en geeft inzicht in waarom iets gezond is (of juist minder gezond).

De adviezen zijn wetenschappelijk onderbouwd en Manon en Michelle hebben 12 experts uitgenodigd om kritisch mee te lezen met “Wegwijs in de voedingsjungle”.

Het boek is opgebouwd in twee delen: deel één gaat over de baby – van de eerste voeding tot met de pot mee, deel twee start letterlijk waar deel één stopt. Wat is een gezond ontbijt en wat heeft een kind nu eigenlijk nodig?

Op 21 november in Stadkamer Zwolle beantwoorden niet alleen de schrijfsters van “Wegwijs in de voedingsjungle” de vragen, maar er zijn ook medewerkers van de GGD aanwezig voor advies.

Meer informatie over het boek op: https://voedingsjungle.wordpress.com/ons-boek/ .

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30