Afbeelding
Eigen foto

Impacter helpt jongeren zoeken naar passies

Algemeen

ZWOLLE – Wie het nieuwe jaar goed wil beginnen, kan samen aan de slag met de vier nieuwe coaches van Impacter. Deelnemers aan dit project gaan werken aan iets wat ze leuk vinden en tegelijkertijd kunnen ze van betekenis zijn voor een ander.

“Het nieuwe jaar biedt nieuwe kansen en is het uitgelezen moment om te bedenken wat je zou willen bereiken”, aldus Luuk, éen van de impactercoaches. Het project is nieuw en uniek, waarbij mensen tussen de 15 en 25 jaar centraal staan. Met een eigen coach kan men op zoek gaan naar zijn of haar talenten en passies. Samen worden deelnemers verbonden aan een Zwolse organisatie waar hij of zij zich kan ontwikkelen.

“Je kiest dus zelf helemaal je eigen weg”, aldus de coaches. “Zo kan je bijvoorbeeld iets voor een ander doen, een event organiseren of je inzetten voor een duurzame wereld. Ondertussen kom je erachter wie je bent en wat je kunt én leer je Zwolse organisaties kennen.”

“Niet iedereen heeft het geluk mensen om zich heen te hebben die hun de stap in de goede richting kunnen brengen. Ik ben er van overtuigd dat iedereen dit wel verdient. Daarom is dit project voor iedereen toegankelijk”, aldus Floor Lensing, één van de coaches van Impacter. “Ben je overtuigd dat dit project iets voor jou is,? Kijk dan eens op ons Instagram- of Facebookaccount (ImpacterZwolle) of mail één van de coaches (impacter@travers.nl).”

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30