Afbeelding

introductieworkshop training Je Eigen Wijze Weg

· leestijd 1 minuut Algemeen

Je Eigen Wijze Weg, training te Zwolle

Het innerlijk kind: een benaming voor het speelse en tegelijk ook het kwetsbare kind in ons. Het deel dat voelt en ervaart, en waarin ook de gevoelens, herinneringen en ervaringen uit onze jeugd zijn opgeslagen. Wij zijn natuurlijk wel volwassen geworden, maar een deel van ons is altijd kind gebleven en gedraagt zich ook vaak als een kind. De bijzondere training Je Eigen Wijze Weg laat je kennismaken met hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden. Je leert middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken je innerlijk kind meer bewust ervaren. En hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als gezonde volwassene.

Werkelijk volwassen worden is namelijk een zoektocht naar wie en wat je werkelijk bent, los van alle conditioneringen, rollen en overlevingsstrategieën.

De training start op 17 februari 2019 in Zwolle en bestaat uit 8 dagdelen (17 febr, 3 mrt, 10 mrt, 24 mrt, 31 mrt). Een introductie workshop is op 3 februari 2019: een laagdrempelige manier om kennis te maken met technieken uit het innerlijk kind werk en voor meer informatie over de training.

Lees er meer over op www.energie-in-beweging.nl/groepstrainingen/ of vraag meer informatie via info@energie-in-beweging.nl of bel 06-23493488

'Je Eigen Wijze Weg' is voor iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf. Tevens kan het ook een zoektocht zijn als je het gevoel hebt dat er “iets” is dat je in de weg staat om helemaal jezelf te zijn. Voor minder stress, zorgen, overspoelende emoties en meer voldoening, zingeving en balans in je leven.

Elly van Wieren van Energie in Beweging leidt de workshop met passie, aandacht, humor en deskundige steun. In een serie van 8 dagdelen ga je via beweging, meditatie, lichaamsgerichte structuren, theorie én door in contact te zijn met andere deelnemers op zoek naar meer bewustzijn over jouw inperkende patronen en overtuigingen. Vanuit acceptatie kun je “uit de ban” van het verleden komen en terugkeren naar oorspronkelijkheid en kracht.

Voor meer info zie www.energie-in-beweging.nl