Afbeelding

Na 20 jaar verandert En-Joi het afhaalservice concept

Partnerbijdrages

Tot 25 maart kunnen de bewoners van Hattem en omgeving nog genieten van de traditionele afhaalgerechten bij En-Joi, voormalig Wok van Hattem. Door het succes van het nieuwe internationale concept, heeft de familie Zhu besloten de afhaalservice te beperken tot de Japanse keuken. “Wellicht zullen we mensen moeten telleurstellen, maar juist om de beste kwaliteit te bieden, moeten we deze keuze maken.“ aldus L. Zhu. Overigens stoppen ze er niet volledig mee, na 25 maart kun je wel sushi afhalen. Dit alleen wel op bestelling, aangezien alle sushi vers bereid wordt.

Halverwege 2018 is de familie Zhu gestart met En-Joi, een nieuwe vorm van All You Can Eat. Een concept waar shared dining mogelijk is, doordat er kleine gerechten geserveerd worden aan tafel. Bij En-Joi maak je een culinaire wereldreis. Naast de traditionele gerechten, serveren ze onder andere sushi, pizza, pasta, Asian Streetfood en worden de heerlijkste vis- en vleesgerechten bereid op de welbekende Josper Grill. Het restaurant is totaal vernieuwd en is in een modern en luxueus jasje gestoken. Ze gaan ook mee met de digitale ontwikkelingen, zo worden bestellingen via een tablet doorgegeven.

Wil je nog één keer genieten van de traditionele afhaal? Kijk dan op https://www.en-joi.nl/afhalen/ of bekijk het volledige aanbod https://www.en-joi.nl/menukaart/. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 038-4443751.

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 13 uur geleden
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13