Afbeelding

Wensink levert eerste eVito aan Breman

Partnerbijdrages

Wensink mocht op donderdag 23 mei de sleutels van de Mercedes-Benz eVito overhandigen aan Bram Logmans van Breman Installatiegroep. Dat gebeurde onder toeziend oog van medewerkers van Breman tijdens een medewerkersbijeenkomst met een feestelijk tintje.

Het installatiebedrijf gaat deze eerste volledig elektrische bedrijfswagen in zijn segment inzetten voor installatiewerkzaamheden in stedelijke gebieden. Breman heeft onder andere als bedrijfsdoelstelling om in 2025 energiepositief te zijn. Dat houdt in dat de organisatie dan meer energie opwekt dan verbruikt. “Dat we ons wagenpark willen verduurzamen is een logisch gevolg van onze strategische doelstelling”, vertelt Bernardo Eenkhoorn namens het management van Breman. “Dit is een mooie eerste stap.”

Patrick van Ommen, salesmanager Mercedes-Benz Vans bij Wensink, is enthousiast: “De eVito is de eerste elektrische bedrijfswagen in dit segment bestelwagens én zorgt ook nog eens voor significant minder onderhoudskosten. Als je het mij vraagt, heeft Breman dan ook een uitstekende keuze gemaakt.”

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30