Afbeelding

Gait Rigter houdt weer tweedehands fietsenmarkt

Partnerbijdrages

Zo’n tweehonderd tweedehands fietsen staan klaar om op zaterdag 24 augustus van eigenaar te verwisselen tijdens de jaarlijkse tweedehands fietsenmarkt van Gait Rigter. De fietsenspeciaalzaak maakt er tussen 7.00 en 17.00 uur weer een feestje van.

Genietend van koffie, thee, cake, krentewegge, ijs of popcorn kunnen de bezoekers de tijd nemen om een fiets van hun gading uit te zoeken. “We doen dit ieder jaar in de laatste week van de schoolvakantie”, vertelt Adri Jan Rigter. “Alle aangeboden fietsen worden eerst goed nagekeken. Voor de tweewielers vanaf 250 euro geven we bovendien een halfjaar technische garantie.”

In de fietsenwinkel aan de Rembrandtlaan staat tevens nog een aantal nieuwe fietsen in de opruiming. “In feite hebben we continu wel een aantal aanbiedingen”, legt Alex van de Riet uit. “Anders dan voorheen, brengen fabrikanten het hele jaar door nieuwe modellen uit. Het gevolg is dat er ook het hele jaar fietsen in de opruiming zijn.”

Bezoekers van de fietsenmarkt vinden allerlei modellen van kinderfiets tot sportfietsen. “Voor elk wat wils, maar de hoofdmoot is toch wel ‘gewone’ fietsen”, aldus Adri Jan Rigter. “Met name ook studenten kunnen hier voor een leuke prijs een prima fiets vinden.”

Op het plein staat, naast de standjes met versnaperingen, ook een kraam met aantrekkelijk geprijsde accessoires. Verder is de werkplaats de hele dag geopend om eventueel noodzakelijke kleine reparaties direct te kunnen uitvoeren.

Gait Rigter
Rembrandtlaan 70
8021 DJ Zwolle
(038) 453 15 27
www.gaitrigter.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30