Afbeelding

Nieuwe kantoor IMPRES is officieel geopend

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Digitaal bureau IMPRES vierde op donderdag 10 oktober haar Grand Opening vanwege de verhuizing naar een nieuw kantoor, namelijk Place Vendôme (dichtbij ziekenhuis Isala).

In totaal waren er honderd klanten, partners en relaties aanwezig bij de feestelijke opening. Door enorme groei is de organisatie vanaf april werkzaam in een groter kantoorpand aan de Ceintuurbaan in Zwolle.

Afgelopen april is IMPRES officieel verhuisd naar haar nieuwe kantoor. Voorheen was het bureau gevestigd op bedrijventerrein Marslanden in Zwolle. Sinds 2002 lag de focus volledig op webdevelopment en het bouwen van websites. Door de jaren heen is IMPRES uitgegroeid tot regionale marktleider in allround webontwikkeling, met inmiddels dertig medewerkers, die meerdere online diensten aanbiedt. Naast webdevelopment houdt de organisatie zich bezig met strategie, online marketing, design en digitale transformaties om klanten totaal te kunnen ontzorgen.

“Het was een erg geslaagd feest met al onze relaties,” vertelt Nick Buitenhuis, operationeel manager bij IMPRES. “De groei van ons bedrijf en onze diensten komt mede doordat (nieuwe) klanten en partners vertrouwen in ons hebben. Het is erg tof om te zien hoe hard we de afgelopen periode gegroeid zijn. Én nog blijven doorgroeien.”

In 2020 bestaat IMPRES zeventien jaar. Het bedrijf zit dan ook niet stil. Tijdens de opening kondigde eindbaas Spencer Roozeboom aan dat er in de nabije toekomst ook consultancy zal worden aangeboden. Daarnaast werkt IMPRES aan speciale masterclasses om haar kennis te blijven delen met klanten en relaties.

IMPRES B.V.

Dokter van Deenweg 162

8025 BM Zwolle

(038) 386 91 81

www.impres.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30