Afbeelding
Eigen foto

Lionsclub Zwollerkerspel helpt Jesse Mulder bij het inzamelen van telefoons voor kinderen met kanker

Algemeen

ZWOLLE – Jesse Mulder (16) uit Oldebroek heeft vrijdag een kruiwagen vol met 330 telefoons ontvangen van Lionsclub Zwollerkerspel. Hij kreeg de mobieltjes uit handen van Ed de Kluiver, bestuursvoorzitter van het Cardiologisch Isala Hartcentrum Zwolle. De telefoons zijn gebruikt door hartpatiënten, inmiddels vervangen en kunnen nu iets betekenen voor kankerpatiënten.

Jesse levert deze telefoons in voor recycling en ontvangt daarvoor geld. Dit doneert hij aan Stichting Opkikker en de VOKK (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker). Zelf heeft Jesse op elfjarige leeftijd ervaren hoe het is om kanker te hebben en hij weet dus hoe belangrijk het werk van deze stichtingen is. Gelukkig gaat het weer goed met hem.

Jesse heeft inmiddels al ruim 36.000 mobieltjes ingezameld en zijn doel is 50.000 stuks. Lionsclub Nederland gaat hem daarbij helpen met een landelijke inzamelactie, hij is daarbij uitgeroepen tot Young Ambassadorwaarvoor hij diverse prijzen heeft gewonnen. Lionsclub Zwollerkerspel is een van de twee Lionsclubs van Zwolle.

Wilt u Jesse ook helpen dan kan dat door uw oude mobiele telefoons op te sturen naar zijn huisadres: Jesse Mulder, Van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH Oldebroek.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30